Maarssen,
21
december
2023
|
15:08
Europe/Amsterdam

Jonge talenten voltooien talentprogramma 2023

YTP students goed

19 medewerkers van Brocacef en BENU onder de 35 jaar hebben op 7 december in Oud-Zuilen een certificaat uitgereikt gekregen van hun leidinggevende. Daarmee is het Young Talent Programma (YTP) van 2023 afgerond. 

De afgelopen 9 maanden hebben de talenten zichzelf kunnen ontwikkelen met verschillende trainings- en intervisiedagen. De totale groep werd daarnaast onderverdeeld in subgroepen, waarbij ze ieder aan een projectopdracht van Brocacef hebben gewerkt. 

In Bistro Belle presenteerden drie groepen de projecten aan de groep en hun leidinggevenden. Dat waren een nieuw beleid op het vlak van diversiteit en inclusie, een plan om effectiever digitaal samen te werken en het ontwikkelen van een customer journey voor een vitaminecheck via de BENU-webshop. 

De deelnemers aan het talentprogramma 2023 waren: Marcel Gros, Wouter Schoonderwoerd, Rieneke Groteboer Annemarie Holtslag, Varisha Lawtan, Nikita Wainscott, Claudia van Lier, Denise van Geffen, Laurent Pirson, Ayse Dogdu, Sebastiaan van Brouwershaven, Tom Krüger, Ibrahim Nawzad, Nathan Oordt, Rob van den Berg, Tamanna Miry, Homa Mahjour, Brechtje Dalenberg en Sahin Heijnemans.

download
Young Talent Program 2023