Spreker voor publiek

SYNC - 25 januari 2024

Interactief symposium farmacotherapie

SYNC - interactief symposium farmacotherapie 

Introductie

De zorg is een innoverende sector. U als (ziekenhuis)apotheker werkzaam in de klinische of poliklinische apotheek speelt hierin een belangrijke rol. Hoe zorgen we voor constante verbetering van de kwaliteit van de zorg? Het innoveren van de farmacotherapie kan alleen samen. Daarom nodigen wij u graag uit voor het symposium farmacotherapie SYNC 2024.

Bent u (ziekenhuis)apotheker werkzaam in de klinische of poliklinische apotheek en laat u zich graag inspireren door interactieve lezingen over de nieuwste innovaties op het gebied van farmacotherapeutische behandeling? Dan is SYNC een onmisbare gelegenheid voor u als apotheker om te netwerken en te leren van andere professionals. Verbreed uw kennis tijdens dit symposium.
Inschrijven voor SYNC 2024

Wanneer?

Datum: donderdag 25 januari 2024
Tijdstip: 13:15 - 20:30 uur
Locatie: InnStyle Maarssen

Programma

Tijdens het symposium wordt u door specialisten met diverse achtergronden meegenomen in de nieuwste inzichten en innovaties op het gebied van farmacotherapeutische behandelingen.

Bekijk het programma en schijf u in!

Accreditatiepunten

Het symposium is speciaal voor (ziekenhuis)apothekers werkzaam in de klinische en poliklinische apotheek en wordt geaccrediteerd door zowel de NVZA als de KMNP met 4 punten. 

Kosten

De inschrijfkosten bedragen €100,00 per persoon (exclusief btw).

Inschrijven voor SYNC 2024

Patricia Knottenbelt Formule manager DierenartsPlus

Patricia Knottenbelt

Eventmanager