Balie van zelfstandige apotheek met apotheker en cliënt

Apothekers

Brocacef ondersteunt u bij alles wat nodig is om uw patiënten te voorzien van zorg op maat.

De beste zorg voor uw patiënten

Kwaliteit en veiligheid gaan voor u als apotheker boven alles in de zorg naar patiënten. Maar de regeldruk, beschikbaarheid van medicijnen, krimpende marges en personeelstekort maken uw werk soms lastig. Wilt u meer inhoudelijk bezig zijn met de apotheek en niet meer alles zelf doen? Brocacef ondersteunt u in het bieden van de juiste zorg. Of u nu zelfstandig apotheker bent of onderdeel van onze BENU franchiseketen. 

Alles voor een efficiënte en klantvriendelijke apotheek

De farmaceutische producten en diensten van Brocacef maken het dagelijks werk in de apotheek voor u efficiënter en klantvriendelijker. Van medicijnen en zelfzorgproducten tot maatmedicatie en central filling. Maar wij bieden u ook ondersteuning en advies in ICT en logistiek. Zo kunt u weer tijd steken in zaken die er voor u als apotheker écht toe doen.

Complete ondersteuning van Brocacef

Brocacef biedt u alles wat nodig is om klanten te voorzien van zorg op maat. Ontdek hoe Brocacef u als zelfstandig apotheker of BENU franchisenemer kan ondersteunen.

Aanbod voor zelfstandig apothekers
Aanbod voor BENU franchisenemers   

Heeft u een BENU apotheek? Dan neemt Brocacef u veel werk uit handen. Zo krijgt u ondersteuning op het gebied van inkoop, dienstverlening, marketing en HR. Daarnaast heeft u toegang tot het online bestelsysteem BROKIS en alle diensten van de groothandel. Heeft u interesse om onderdeel te worden van de BENU franchise formule? Lees meer over wat BENU franchise u kan bieden. 

Geen openbaar apotheker?

Bent u geen openbaar apotheker, maar wilt u wel samenwerken met Brocacef? Voor ziekenhuisapotheken en apotheekhoudende huisartsen hebben we specifieke producten en diensten. 

Wij helpen u graag verder

Zoekt u als apotheker ondersteuning bij farmaceutische zorg en bedrijfsvoering of heeft u vragen? Neem voor meer informatie contact op met een van onze medewerkers.

Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag

Andere oplossingen