Lunch bij Brocacef

Werken op het hoofdkantoor

Ben jij de professional die ons helpt de gezondheidszorg zo slim, persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken? Ontdek of jij bij ons past.

Achter de schermen maak jij goede zorg mogelijk

Wil jij je dagelijks inzetten voor de gezondheid van mensen? En onderdeel zijn van een organisatie die altijd in beweging is? Op ons hoofdkantoor in Maarssen werken ruim 400 enthousiaste medewerkers met één gezamenlijk doel: mensen helpen gezond te zijn en te blijven. Of je nu werkt op de afdeling ICT, Finance, HR of Commercie, met zijn allen maken we goede zorg mogelijk.

Bekijk onze vacatures op het hoofdkantoor

Elke dag werk met betekenis

Werken bij Brocacef is niet zomaar een baan. Je doet werk met betekenis, in een informele werkomgeving en met een inspirerend team dat net als jij verschil wil maken. We vinden eigen initiatieven en verfrissende ideeën belangrijk en jij krijgt van ons het vertrouwen daarmee aan de slag te gaan. Benieuwd naar de ervaringen van je toekomstige collega’s bij Brocacef? Lees hoe zij zich dagelijks inzetten voor goede gezondheidszorg.

Aandacht voor jouw vitaliteit

De gezondheid van onze werknemers vinden we belangrijk. Daarom krijgen medewerkers een levensfase voucher waarmee je met korting bijvoorbeeld een sport abonnement, (elektrische) fiets of extra vrije dagen kan kopen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot webinars, virtuele bodyfit workouts en meditatiesessies.

Hybride werken: jij kiest je werkplek

Bij Brocacef werken we hybride: de helft van de tijd werk je op kantoor en de andere helft op een zelfgekozen werkplek. Wil je tijdens je kantoordag even een frisse neus halen? Ons pand ligt naast een prachtig stuk natuur. Werkoverleggen en lunchpauzes doen we daarom regelmatig (wandelend) buiten. Ook vinden we verbinding met je collega's belangrijk: een lekkere barbecue, kerstviering of wat denk je van een drankje doen in onze eigen bar?

Blijf jezelf ontwikkelen binnen Brocacef

Wil jij je blijven ontwikkelen als mens en expert? Bij Brocacef staat persoonlijke en professionele groei centraal en krijg je veel kansen jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van online trainingen via Good Habitz. Ook krijgt elke medewerker een budget voor het volgen van een opleiding. Daarmee is kiezen voor een baan bij Brocacef niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Werk aan de toekomst van de gezondheidszorg

Wil jij voorop lopen bij de ontwikkeling van de gezondheidszorg van de toekomst? Op ons hoofdkantoor zijn vacatures voor diverse functies, stages en leerwerkplekken. Ben je enthousiast, wil je solliciteren of heb je vragen? Neem contact op met onze recruiter.  

Bekijk onze vacatures op het hoofdkantoor
Estatira van den Berg

Estatira van den Berg

Corporate recruiter Brocacef