Consulent hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen

Voor iedere patiënt de juiste hulpmiddelen voor diabetes, incontinentie, stomazorg, wondzorg en medische voeding.

Voor iedere patiënt de juiste materialen

De juiste medische hulpmiddelen zijn essentieel voor een patiënten met een (chronische) aandoening zoals diabetes. Brocacef heeft een compleet assortiment en bij ons bestelt u in één keer de materialen die u nodig heeft, ook voor verschillende medische aandoeningen en meerdere patiënten. Ook kunt u bij ons terecht voor advies en voorlichting door onze ervaren verpleegkundigen en diëtisten. Zo weet u zeker dat u medische hulpmiddelen bestelt die het beste passen bij de situatie van uw patiënt(en). 

Compleet assortiment medische hulpmiddelen

Continentie- en retentiezorg
Wij leveren alle soorten en merken hulpmiddelen op het gebied van continentiezorg: zowel absorberende als afvoerende incontinentiematerialen. De materialen bezorgen wij in discrete verpakkingen. De eerste levering is voor een periode van 2 weken. Is uw klant tevreden? Dan kunt u gebruikmaken van de herhaalservice en versturen we incontinentiematerialen voor 2 tot 3 maanden. 
Diabeteszorg
Wij leveren een compleet assortiment diabetesmateriaal, zoals prikpennen, (veiligheids)lancetten en teststrips voor het meten van bloedglucose. En ook insulinepennen, (veiligheids)pennaalden en naaldencontainers voor het toedienen van insuline. Insulinepompen moet u direct bij de fabrikant bestellen. Wilt u graag advies? In overleg met onze diabetesverpleegkundige bepaalt u welke middelen goed passen bij de situatie van uw patiënt. Het diabetesmateriaal leveren wij in een discrete verpakking. 
Wond- en compressiezorg
Voor alle soorten wonden hebben wij de juiste medische hulpmiddelen. Wij leveren een compleet assortiment: van wondverband en littekentherapie tot compressiemiddelen en krabpakken. Ook voor fixatiemateriaal en producten voor huidverzorging- en bescherming kunt u bij ons terecht. Een wondverpleegkundige controleert het recept. Is er iets niet duidelijk? Dan nemen wij contact op met de voorschrijvend behandelend arts. De verbandmiddelen sturen wij voor een periode van 2 tot drie weken. 
Stomazorg
Wij leveren materiaal voor stomazorg en darmspoelen, zowel via de stoma als rectaal. Wilt u advies of uitleg over deze medische hulpmiddelen? In overleg met onze stomaverpleegkundige bepaalt u welke middelen goed passen bij de situatie van uw patiënt. 
Medische voeding
Met onze medische voeding krijgt uw patiënt alle benodigde voedingsstoffen binnen. Onze diëtist overlegt, op basis van het dieetpreparaat, met uw patiënt over de voeding en smaken. We houden daarbij ook rekening met welke voeding de verzekeraar vergoedt. De eerste levering medische voeding is voor twee weken. Is uw klant tevreden? Dan kunt u gebruikmaken van de herhaalservice en versturen we steeds voeding voor vier weken. We leveren ook speciale voeding voor zuigelingen voor wie standaard babyvoeding niet geschikt is. 

Daarom kiest u voor Brocacef

  • Volledig assortiment medische hulpmiddelen
  • Snelle levering op naam van de klant en direct aan zorginstellingen
  • Makkelijk bestellen via uw apotheeksysteem met BROKIS DISW+
  • Automatisch en correct declareren bij zorgverzekeraars
  • Eenvoudige digitale intakes
  • Advies van gespecialiseerde verpleegkundigen en diëtisten

Levering hulpmiddelen: snel en efficiënt

We leveren al onze medische hulpmiddelen de werkdag ná bestelling. In geval van spoed levert Brocacef hulpmiddelen binnen 4 uur. Onze verpleegkundigen ondersteunen u bij de aanvraag en verstrekken van de hulpmiddelen.

Wij helpen u graag verder

Met de medische hulpmiddelen van Brocacef krijgt uw patiënt de ondersteuning die nodig is. Wilt u hulpmiddelen bestellen of meer weten over de producten uit ons assortiment? Neem dan contact met op met een van onze medewerkers. 

Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag