Zorgprofessional achter laptop

Brocacef voor zorgprofessionals

Wij helpen onze klanten om écht van toegevoegde waarde te zijn voor hun patiënten.

Brocacef als betrouwbare en duurzame zorgpartner

Als zorgpartner biedt Brocacef u alles wat nodig is voor het verlenen van slimme, persoonlijke, en toegankelijke zorg. Van supply chain-oplossingen en zorgprogramma's tot medicijnen, central filling en advies over (farmaceutische) bedrijfsvoering.  

Wij kijken hierbij verder dan een medicijnrecept of zorgmiddel,  om te zorgen dat u als zorgprofessional meer tijd over voor waar het echt om draait: naast aandacht en zorg voor patiënten en cliënten ook mensen helpen gezond te zijn én blijven.

Wij zetten ons daarom ook in voor onze omgeving en werken aan een duurzame organisatie. Een gezond leven begint immers bij een gezonde leefomgeving. Heb jij ook een hart voor de zorg en vind jij groei en ontwikkeling belangrijk? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bekijk onze actuele vacatures.

Actief in de hele gezondheidszorg

Met onze dienstverlening zetten we ons dagelijks in voor de gezondheid van mensen. Wij doen dat voor de hele keten van de gezondheidszorg: apotheken, apotheekhoudende huisartsen, ziekenhuizen, zorginstellingen, zelfstandige behandelcentra en farmaceutische producenten. Of het nu gaat om farmaceutische of logistieke oplossingen. We streven altijd naar de beste zorg op maat. 

BENU biedt zorgprofessionals ondersteuning bij specifieke patiëntenzorg, zoals diabeteszorg, wondzorg en stomazorg. Zelfstandige apothekers hebben de mogelijkheid om onderdeel worden van de BENU Franchise.

Benieuwd hoe Brocacef u kan ontzorgen? Bekijk hieronder welke ondersteuning wij zorgprofessionals in verschillende zorgsectoren bieden.  
 

Wij zijn er voor

Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag