Service met aandacht, persoonlijke zorg

Via de apotheek, in een zorginstelling of bij u thuis: wij geven u aandacht en persoonlijke zorg. U ontdekt hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

BENU Apotheek

Voor uw medicijnen, zelfzorgmiddelen en medische hulpmiddelen kunt u terecht bij een BENU Apotheek. Met meer dan 365 BENU Apotheken is er altijd een apotheek bij u in de buurt. De apothekers en assistenten staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Service en persoonlijke aandacht staan centraal. BENU zorgt ervoor dat u de juiste medicijnen krijgt, deze kunt afhalen waar en wanneer u wilt, of dat deze worden thuisbezorgd.

BENU Direct

Bij BENU Direct krijgt u zorg op maat op het gebied van incontinentie, diabetes, stoma's, wondzorg en medische drinkvoeding. U bestelt online en BENU levert uw bestelling aan huis of bij uw zorginstelling. De gespecialiseerde verpleegkundigen helpen u om de juiste producten te kiezen. U krijgt ook hulp met het declareren van uw zorgkosten.

Zelfzorg en huidverzorgingsproducten

U kunt bij ons ook terecht voor een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten, waaronder producten van Vichy, Eucerin en ons eigen uitgebreide zelfzorgmerk Livsane. Livsane-producten zijn verkrijgbaar bij BENU Apotheek. De overige merken kunt u zowel in de apotheek als online via www.mijnhuidonline.nl kopen.

Extra zorg

Brocacef biedt ook ziekenhuisverplaatste zorg en Patiënt Support Programma's. Vraag uw specialist of u hiervoor in aanmerking komt. Hier kunt u mogelijk gebruik van maken als u verdere zorg thuis nodig heeft na een ziekenhuisopname of specialistische medicijnen nodig heeft.

How may we help you?