Apotheker in gesprek over BENU Gezondheidscheck

Werken in een apotheek

Zoek jij een baan als apotheker of apothekersassistent? En wil je werken aan slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg? Ontdek onze vacatures.

Bouw mee aan de gezondheidszorg van de toekomst

Wil jij je dagelijks inzetten voor de gezondheid van mensen? En klanten ondersteunen en adviseren over medicijngebruik, gezonde leefstijl, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen? Dan past een functie als apotheker of apothekersassistent bij jou. Bij BENU zijn we altijd in beweging en vinden we kennis, ambitie en persoonlijke groei belangrijk. Bouw je graag mee aan vernieuwing en verbetering van de zorg? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Bekijk alle vacatures in apotheken

Focus op jouw vakgebied

BENU is onderdeel van Brocacef Groep en PHOENIX Group, een grote Europese speler in de farmaceutische zorg. Dat biedt jou veel kansen en ontwikkelmogelijkheden. Het hoofdkantoor neemt je met verschillende oplossingen en diensten werk uit handen, zodat jij je in de apotheek kan focussen op taken en projecten waarvoor je hebt gestudeerd. Denk aan long reviews, gezondheidschecks en klanten advies en ondersteuning bieden.

BENU Gezondheidscheck: één-op-één contact

De BENU Gezondheidscheck geeft je de mogelijkheid je te verdiepen in het leven van je klanten. Na het uitvoeren van de check weet jij precies welke ondersteuning iemand nodig heeft op het gebied van gezondheid en leefstijl.

Meer weten over de Gezondheidscheck? 
Lees het interview over de BENU Gezondheidscheck met apotheker Joeri Arkink.

Persoonlijke en professionele groei

Bij BENU krijg je veel kansen je te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Bijvoorbeeld door het volgen van trainingen via GoodHabitz of onze Brocacef Academy. Ook heb je als apotheker via nascholingsinstituut CME keuze uit 65 online cursussen, zoals ‘Communicatietechnieken in de praktijk’ en  ‘Alert op bijwerkingen’.

Werk je als apothekersassistent en wil je doorgroeien in je vakgebied? Laat je intern opleiden tot farmaceutisch consulent en farmaceutisch manager (hbo). Ben je apotheker? Dan kun je doorgroeien als beherend apotheker, clustermanager of regiomanager. 

Daarom wil jij werken bij BENU

  • Trainingen via GoodHabitz en de Brocacef Academy
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vitaliteitsprogramma, pensioenregeling, vijf weken vakantie bij een fulltime aanstelling en vakantiegeld.
  • Werken in dagdiensten en de keuze voor parttime of fulltime werken
  • Kansen om door te groeien of je te specialiseren als zorgapotheker, kwaliteitsapotheker en voorraadbeheer apotheker
  • Deelnemen aan stuurgroepen waarin je met andere collega’s nadenkt over het optimaliseren en verbeteren van werkzaamheden

Aan de slag bij BENU

Ben je enthousiast over een functie als apotheker of apothekersassistent bij BENU en wil je solliciteren?
Neem contact op met onze recruiter. 

Bekijk alle vacatures in apotheken
Miranda Van Blitterswijk

Miranda van Blitterswijk

Corporate recruiter BENU