Inventarisatie ziekenhuis apotheek

Ziekenhuizen

Wij leveren hoogwaardige medicijnen, medische artikelen en hulpmiddelen en ondersteunen u bij het farmaceutische proces.

 

Al uw farmaceutische taken optimaal geregeld

Het inkoopproces van medicijnen kost u vaak veel tijd. De beschikbaarheid en kosten staan onder druk en tegelijkertijd wilt u de best mogelijke zorg leveren aan patiënten in het ziekenhuis. Kwaliteit én veiligheid staan bij u immers voorop. Wilt u alle farmaceutische taken optimaal hebben geregeld? Brocacef biedt een volledig assortiment medicijnen voor klinische en poliklinische apotheken en ondersteunt u bij het logistieke en operationele proces.

De beste zorg aan ziekenhuispatiënten

De diensten van Brocacef maken uw werk efficiënter, omdat u niet steeds op zoek hoeft naar een geschikte leverancier. Wij beschikken over een breed assortiment geneesmiddelen en een professioneel distributienetwerk. Zit een medicijn dat u nodig heeft niet in het standaard assortiment? Dan kunnen we het indien mogelijk laten bereiden of importeren.

Ook ondersteunen wij u in dagelijkse werkzaamheden. Met central filling nemen wij het verpakken en etiketteren van medicijnen uit handen. En speciale software ondersteunt u bij voorraadmanagement, het registeren van geneesmiddelen (FMD) of medicijnen in porties snijden (Butterfly EAV).

Ziekenhuisverplaatste zorg in de vertrouwde omgeving

Wilt u apotheek- en ziekenhuispersoneel ontlasten, bijvoorbeeld in het geven van instructies bij een (nieuw) medicijn? De ziekenhuisverplaatste zorg van Brocacef neemt u werk uit handen en geeft patiënten thuis - in overleg met de medisch specialist - de medicijnbegeleiding die nodig is. Zo worden patiënten in hun vertrouwde omgeving verder behandeld en neemt de druk op de polikliniek af.

Wij helpen u graag verder

Bij Brocacef begrijpen we de uitdagingen waar klinische- en poliklinische apotheken voor staan. Zoekt u ondersteuning bij het farmaceutische proces of heeft u vragen over onze oplossingen? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers.  

 

Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag

Onze oplossingen voor ziekenhuizen