Gesprek over drukwerk en verpakkingen

Drukwerk en verpakkingen

Passende (maat)verpakkingen en drukwerk voor uw apotheek of praktijk.

Kwaliteit én maatwerk

Uw apotheek of praktijk heeft veel drukwerk nodig: van zakken, etiketten en enveloppen tot briefpapier en vouwdozen. En ook verpakkingen die direct in contact komen met een product, zoals lotionflessen en dispensers. Brocacef adviseert u over wat voor u de beste keuze óf een slim alternatief is. Zo krijgt u altijd een maatwerkoplossing die bij uw wensen past. 

Een passende verpakking voor elk product

Wij begrijpen aan welke eisen een verpakking moet voldoen. Daarom leveren wij altijd de beste verpakking: betaalbaar en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welk verpakkingsmateriaal voor welk product of geneesmiddel geschikt is. Bij ons heeft u keuze uit maatwerk of een van de producten uit ons standaard assortiment. 

Bekijk ons hele assortiment

Vergroot uw herkenbaarheid met drukwerk

Wij ondersteunen u bij het opmaken van drukwerk en het bewaken van uw huisstijl. Zo vergroot u de herkenbaarheid van uw apotheek of praktijk. Brocacef verzorgt een uitgebreid assortiment (gepersonaliseerd) drukwerk. 

  • Etiketten: (thermische) etiketten voor flacons en tubes, glazen of kunststof flessen, papier en karton. U heeft verder keuze uit etiketten met een semi-permanente lijmlaag (gemakkelijk te verwijderen) of juist een permanente lijmlaag.  
  • Gepersonaliseerd drukwerk: briefpapier, enveloppen, vouwdoosjes, kwitanties en rekeningen in verschillende formaten. 
  • Zakken, tassen en vouwdozen: in verschillende modellen, formaten en bedrukkingen. Ook heeft u keuze uit (duurzame) materialen.  

Heeft u niet genoeg ruimte om drukwerk op te slaan? Brocacef bewaart uw drukwerk kosteloos, zodat u er geen omkijken naar heeft.  

Minimale ecologische footprint

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en houden rekening met het milieu. Waar mogelijk kiezen we bij drukwerk en verpakkingen voor een groene optie. Zo leveren wij sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen, blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. 

Wij helpen u graag verder

Wilt u met gespecialiseerd drukwerk uw herkenbaarheid vergroten? Of wilt u advies over de meest geschikte verpakking voor een product? Neem contact op met een van onze medewerkers.

 
Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag