ICT en techniek dienstverlening

Beheer van ICT en apparatuur

Brocacef ontzorgt u bij het beheer van ICT-systemen en regelt alles voor uw farmaceutische apparatuur: van advies tot installatie en onderhoud.

Altijd een veilige en zorgeloze ICT-omgeving

Werken in een veilige en zorgeloze ICT-omgeving is belangrijk. Zeker in een apotheek waar het medicatieproces nooit stil mag staan en de bescherming van klantgegevens essentieel is. Brocacef ontzorgt uw apotheek of praktijk volledig op het gebied van ICT: van leveren en onderhouden tot beheren en monitoren van uw digitale omgeving. Zo kan u focussen op de persoonlijke aandacht en zorg voor patiënten. 

Daarom kiest u voor ICT-dienstverlening van Brocacef

 • Volledige ontzorging op het gebied van ICT
 • Bij storingen of advies persoonlijk contact met onze servicedesk
 • Support op locatie door een ICT-engineer
 • Advies op maat van ICT-experts die de processen in de apotheek van binnenuit kennen
 • U beschikt altijd over moderne hard- en software en antivirusprogramma's
 • Optimale ICT-beveiliging door onze monitoring en antivirus
 • We werken nauw samen met CompuGroupMedical (CGM) en PharmaPartners (Pharmacom) 

Kies het ICT-pakket dat bij u past

ICT Basis
Ons basispakket met daarin: antivirusbeveiliging, hard- en software advies, support op afstand en ICT support in uw apotheek. Dit pakket bevat geen Service Level Agreement (SLA). 
ICT Service
Ons meest gekozen ICT-pakket met daarin: levering van hard- en software en installatie met advies op maat, monitoring en support op afstand, support op locatie met korting op het uurtarief, optie voor data back-up, tonerservice en ICT-ondersteuning bij een verhuizing of herinrichting van uw apotheek. Dit pakket bevat geen Service Level Agreement (SLA). 
ICT Comfort 
Met ons meest complete ICT-pakket ontzorgen wij u volledig op het gebied van ICT. U beschikt over dezelfde diensten als het pakket ICT Service en krijgt daarnaast een Service Level Agreement (SLA). Maakt u gebruik van onze telefonische dan wel fysieke service? Dan betaalt u geen belkosten of uurtarief.

Technische service: onderhoud, installatie en reparatie 

Het medicatieproces in uw apotheek mag niet stilstaan en daarom is betrouwbare en werkende farmaceutische apparatuur essentieel. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers leveren en installeren uw apparatuur en zorgen voor het onderhoud. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Heeft u uw apparaten niet via Brocacef aangeschaft? Ook dan kunt u ons inschakelen. 

Daarom kiest u voor de technische service van Brocacef

 • Wij zorgen voor levering, installatie én onderhoud
 • Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt al gebruik van onze diensten
 • Ook service en onderhoud van apparaten van andere leveranciers verzorgen wij
 • Brocacef installeert en onderhoud Servilocker® afhaalkluizen
 • Specialisatie in kalibreren en justeren uw meetapparatuur

Kies de service die bij u past  

Apparatuur
Eén van de activiteiten van Brocacef is de verkoop, aanschaf en het onderhoud van apparatuur. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de levering, installatie en onderhoud van bereidingsapparatuur. De betrouwbaarheid van bereidingsapparatuur is van groot belang voor uw productieproces. Ook als u de bereidingsapparatuur niet via Brocacef heeft aangeschaft, kunt u ons inschakelen voor de onderhoudswerkzaamheden.
Servilocker®: dé afhaalautomaat voor uw apotheek
De Servilocker® van Brocacef is een 24/7 medicijnen afhaalservice. De afhaalautomaat ontzorgt u op piekmomenten en in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast geeft de Servilocker® patiënten meer keuzevrijheid, want zij kunnen medicijnen op elk moment van de dag en zonder wachttijd ophalen. 
Temperatuurregistratie en monitoringssystemen kalibreren
Digitale temperatuurloggers bewaken de temperatuur van koel- en vrieskasten in uw apotheek of praktijk. Brocacef doet de kalibratie en justering van deze meetsystemen. Wij zijn NMi-erkend keurder voor het kalibreren van balansen. Ook werken we samen met de toezichthouder, de afdeling Metrologie en Waarborg van het Agentschap Telecom (voorheen Verispect).

Wij helpen u graag verder

Zoekt u ondersteuning op het gebied van ICT? Of wilt u gebruikmaken van onze technische service voor onderhoud, installatie en reparatie van farmaceutische apparaten? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Medewerker ICT en techniek

Neem contact op met onze medewerkers

Voor al uw vragen over beheer van ICT en apparatuur