Livsane

Met onze Livsane-producten en bijbehorende ondersteuning en uw deskundig advies verleent u de best mogelijke zelfzorg aan uw klanten!

Livsane: hét apotheekmerk op het gebied      van zelfzorg 

Zelfzorgmiddelen – zeker in combinatie met deskundig advies – kunnen vervelende klachten verminderen, kleine kwalen verhelpen en verergering van problemen voorkomen. De apotheek is de aangewezen plek voor zelfzorg. Hier hebben de medewerkers immers de kennis om tot een goed en veilig advies te komen. Livsane speelt al sinds 2012 in op deze ontwikkeling en biedt een complete productlijn in OTC zelfzorg, verzorging, vitaminen en mineralen, crèmes en zalven en snoepgoed.  Livsane staat voor hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. En is daarmee een betrouwbaar alternatief voor A-merken. 

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor uw vragen over ons assortiment of voor advies op maat.

Waarom kiezen voor Livsane?

 • Compleet assortiment zelfzorgproducten.
 • Exclusief afgestemd op apotheken.
 • Hoge A-merk kwaliteit  met een gunstige prijs voor de consument
 • Aantrekkelijke marge
 • Optimaal bestelgemak
 • Ontzorging en ondersteuning bij promotionele activiteiten (van narrowcasting tot stoepbordposters en van schapinrichting tot baliestickers)
 • Professionele en herkenbare uitstraling.

Livsane: het zelfzorgmerk voor de apotheek

Livsane biedt precies wat u verwacht van een sterk apothekersmerk. Wat kunt u uw klanten zoal bieden? 

Crèmes & zalven

Livsane biedt ook als het om crèmes en zalven gaat gegarandeerde kwaliteit. Zo voldoen de Livsane indifferente crèmes en zalven aan de CMP- en FNA-richtlijnen.

Hulpmiddelen

Livsane hulpmiddelen bieden ondersteuning bij zelfzorg en bij het gebruik van geneesmiddelen. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment hulpmiddelen, zoals medicatieverdeelsystemen, thermometers, zelftesten, diabetesetuis, urinecontainers en tabletdoordrukkers. 

OTC-medicijnen

We hebben ook een ruim assortiment OTC-medicijnen. Denk aan medicijnen tegen pijn, hoest, maag- en darmklachten, hooikoorts en allergie. Ons assortiment breiden we regelmatig uit.

Livsane: ook hét apothekersmerk voor verzorgingsproducten

Livsane heeft niet alleen zelfzorgproducten als voedingssupplementen en crèmes en zalven in het assortiment. Zo kunt u met Livsane ook verzorgingsproducten als bad- en doucheproducten, lippenbalsem, wattenschijfjes en wattenstaafjes, handcrème en klovenzalf aanbieden. Maar ook aan talkpoeder en andere verzorgingsproducten om het lichaam (tijdelijk) wat extra aandacht en verzorging te geven. Bijvoorbeeld bij een wond. De wondverzorgingsproducten van Livsane zijn met uiterste zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. In ons assortiment zitten onder andere absorberende wondverbanden, elastische fixatiewindsels, kompressen (Non-woven) en pleisters.

De voedingssupplementen van Livsane

Vitaminen krijg je binnen door gezond en gevarieerd te eten. Extra ondersteuning kun je krijgen door voedingssupplementen te gebruiken. Iets wat dagelijks miljoenen Nederlanders doen. Als (tijdelijke) aanvulling op hun voeding. Of om zo gezond mogelijk te blijven. Livsane heeft een uitgebreid assortiment, bestaande uit zeven uitgebalanceerde productengroepen, zodat u aan iedere vraag kunt voldoen:

 • Weerstand & Energie
 • Vrouw 
 • Tand & Bot 
 • Bewegen
 • Rust & Ontspanning 
 • Hart & Bloedvaten 
 • Probiotica

Probeer eens onze 'apotheker snoep'!

Livsane verzorgt ook de innerlijke mens. Daar staat onze snoeplijn garant voor. Neem onze Livsane honingdrop; die bevat echte honing en is daardoor een kwalitatieve keelverzorger. Ook de overige producten van onze snoeplijn zijn typische ‘apotheker snoep’, zoals laurierdrop, hoesttabletten en zoethoutjes. De Livsane snoeplijn bevat zowel suikerhoudend als suikervrij snoep.

Hoe kunnen wij u verder helpen?