Brocacef, partner in logistiek en distributie

De logistieke partner voor (poli)klinische apotheken, ziekenhuizen, instellingen en Gemeentelijke Gezondheidsdiensten.

Logistiek en distributie op maat

Brocacef heeft een merkonafhankelijke groothandel met oog voor de juiste prijs/kwaliteitverhouding, gericht op het invullen van specifieke behoeften van zorgorganisaties. Het geeft u de beschikking over een breed en diep assortiment medische artikelen van alle gerenommeerde leveranciers. Daarnaast kunt bij ons terecht voor deskundig logistiek advies. Ons doel: de juiste middelen op de juiste plek op de juiste manier en tijdstip.

 

Onze groothandelsactiviteiten hebben betrekking op de levering van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan zorginstellingen. Wij bieden een compleet assortiment geneesmiddelen en (onafhankelijke) medische verbruiksartikelen. Verder geven we advies over de optimalisatie van logistieke processen in de intramurale markt. Ook adviseren we over de implementatie van inrichting, distributie en voorraadbeheer van de ziekenhuisapotheek.

De pluspunten van Brocacef 

  • Compleet assortiment medicijnen en medische verbruiksartikelen
  • Jarenlange ervaring in optimalisatie logistieke processen, inrichting en voorraadbeheer in intramurale markt
  • Uitgebreide beschikbaarheid geneesmiddelen door nauwe samenwerking met (internationale) partners

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor uw vragen of een vrijblijvend advies gesprek

Brocacef denkt in mogelijkheden
Arjan Bulsink
Gevestigd Ziekenhuisapotheker
"Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix, waar ik als gevestigd ziekenhuisapotheker werk, is al sinds 2011 klant bij Brocacef Groothandel. De samenwerking bevalt prima, vandaar dat we in 2016 onze overeenkomst hebben verlengd. De basisdienstverlening is altijd keurig op orde. Maar wat Brocacef zo sterk maakt is het proactief meedenken bij bijzonderheden of bij veranderingen zoals bij Falsified Medicines Directive (FMD). Brocacef denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden en helpt ons zo de logistieke keten tot over de deurdrempel van het ziekenhuis zo optimaal mogelijk in te richten."

Hoe kunnen wij u verder helpen?