Brocacef Ziekenhuisfarmacie

Brocacef Ziekenhuisfarmacie maakt samen met uw instelling of (ziekenhuis)apotheek slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg mogelijk.

Samen maken wij slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg

Brocacef Ziekenhuisfarmacie kent twee Business Units: Apotheekbereidingen en Farmaceutische dienstverlening. Ons hoofddoel is u te ontzorgen. Door het outsourcen van het farmaceutisch proces bij Brocacef Ziekenhuisfarmacie, heeft uw zorginstelling meer tijd (en geld) om juist datgene te bieden waar het echt om gaat: optimale kwaliteitszorg.

Apotheekbereidingen

In uw apotheek wilt u de best zorg bieden voor uw patiënten. Ook als een patiënt een specifiek geneesmiddel nodig heeft dat niet in de handel verkrijgbaar is. In deze gevallen kunt u bij BZF terecht. Wij maken al meer dan 40 jaar medicijnen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw patient. Met onze ervaring, kennis en kwaliteit bent u verzekerd van snelle en gemakkelijke levering van kwalitatief hoogwaardige bereidingen. 

Farmaceutische dienstverlening

Brocacef Ziekenhuisfarmacie is ook als het om farmaceutische dienstverlening gaat een bekende naam bij diverse zorginstellingen, waaronder psychiatrische instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen, verslavingszorg, gehandicaptenzorg, (ziekenhuis)apotheken, Zelfstandige Behandelcentra's en overige klinieken. Zij delen onze overtuiging dat we door intensief op locatie samen te werken de medicatieveiligheid op de vloer van de instelling kunnen vergroten. Samen maken we slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg. Van receptverwerking, medicatiecontrole, het zelf verpakken van medicatie op rol en aflevering van medicijnen tot het bereiden en doorleveren van specifieke apotheekbereidingen. Door onze slimme ICT-systemen heeft u continu inzicht en overzicht. 

Hiervoor zetten we onze gespecialiseerde apothekers en apothekers-assistenten in. Verder heeft iedere instelling een vast aanspreekpunt bestaande uit een apotheker-relatiebeheerder en assistente dienstverlening. Dit dedicated klantteam zorgt er voor dat uw zorginstelling volledig ontzorgd wordt. U kunt daarbij vertrouwen op onze deskundigheid, maatoplossingen, hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wij staan garant voor een optimale dienstverlening voor nu en de toekomst.

De kracht van samenwerken - Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! 

Onze dienstverlening in feiten & cijfers

  • Brocacef Ziekenhuisfarmacie is marktleider en bedient ruim 26.000 instellingsbedden
  • Meer dan 40 jaar ervaring en expertise in farmaceutische toezichthouding en dienstverlening bij instellingen, waardoor uw apotheekfunctie bij ons in goede handen is
  • Ruim 40 jaar ervaring met apotheekbereidingen
  • Hoogstaande kennis van de diverse zorginstellingen
  • Alle expertise in huis: ontzorging door onze gespecialiseerde apothekers en apothekersassistenten
  • Vast aanspreekpunt voor uw zorginstelling (dedicated tweekoppig team)
  • Hoogwaardige bereidingen (op maat) door onze deskundige apothekers
  • Door de slimme ICT-systemen heeft u continu inzicht en overzicht, bijvoorbeeld door geautomatiseerde managementrapportages, een beveiligd klantportal en klantpagina waar u alle relevante informatie kunt terugvinden
  • ICT-oplossingen voor de instellingen voor het elektronische voorschrijven. BZF is in staat om ‘closed loop’ te werken, dit houdt in dat er een automatische koppeling is tussen diverse elektronische voorschrijfsystemen (EVS) van de instelling en het AIS van Brocacef Ziekenhuisfarmacie.
  • Klanten inlog portaal: indien u als zorginstelling klant bent bij Brocacef Ziekenhuisfarmacie dan krijgt u toegang tot uw eigen klantpagina. Op uw klantspecifieke pagina vindt u alle relevante informatie die betrekking heeft op de farmaceutische dienstverlening van BZF, zoals de dienstverleningsafspraken tussen BZF en uw instelling, nieuwsbrieven, handige links naar bijsluiters en informatie over aandoeningen, enzovoorts.  

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor uw vragen of voor een vrijblijvend adviesgesprek

Specifieke kennis over interacties en doseringen
Marloes Groot
Specialist ouderengeneeskunde

"Ik ben specialist ouderengeneeskunde. Als het gaat om specifieke kennis over interacties, doseringen, omzettingen ben ik heel blij met de apothekers van Brocacef. Brocacef Ziekenhuisfarmacie helpt ons niet alleen bij het voorschrijven van medicatie, maar ondersteunt ook bij de FTO’s en in de geneesmiddelencommissie. Zo dragen ze bij aan kwaliteit en medicatieveiligheid."

Hoe kunnen wij u verder helpen?