Brocacef Healthcare Logistics 

Uw innovatieve partner in logistieke oplossingen voor farmaceutische en medische (hulp)middelen.

De juiste medicijnen op de juiste tijd en juiste locatie

Brocacef Healthcare Logistics (BHL) is dé logistieke service provider voor leveranciers in de zorg. Wij bieden oplossingen voor de inslag, opslag en distributie van medicijnen en medische hulpmiddelen voor ruim vijftig nationale en internationale opdrachtgevers.

BHL verzorgt als farmaceutische supply chain specialist de inslag, opslag, uitslag en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen, volgens de geldende strikte (inter)nationale richtlijnen zoals GDP en GMP. Dat doen wij in bonded- en geconditioneerde ruimten (40.000 palletplaatsen) binnen ons distributiecentrum en met onze geconditioneerde voertuigen. Namens onze klanten zorgen wij voor de gehele order verwerking. Dankzij track & trace weten hun afnemers waar elke zending zich bevindt.

BHL zorgt dat de juiste medicijnen en medische hulpmiddelen op tijd beschikbaar zijn daar waar de patiënt zich bevindt; thuis, in een zorginstelling of in het ziekenhuis. Dat doen we door voor onze klanten medicijnen en medische hulpmiddelen te leveren, aan groothandels, apotheken, zorginstellingen, drogisterijen en ziekenhuizen.

Brocacef Healthcare Logistics in feiten & cijfers

  • Dé logistieke dienstverlener, ook wel 3PL of third party logistics genoemd, voor farmaceuten en leveranciers van medische hulpmiddelen
  • Volledig geconditioneerde opslagcapaciteit van 40.000 palletplaatsen
  • Meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de pre-wholesale business en logistieke dienstverlening
  • Eigen transportnetwerk, volledig track & trace
  • Volledig gecertificeerd logistiek proces
  • Transport volledig volgens geconditioneerde omstandigheden
  • Temperatuurmetingen geborgd in de hele keten
  • Transport naar zorgverleners (apotheken, instellingen en ziekenhuizen) en bij mensen thuis
  • Onderdeel van PHOENIX Group, de grootste partij in Europa voor distributie van farmaceutische producten

Neem contact op met Dennis Payne 

Voor al uw vragen over gespecialiseerde logistiek

Onze opdrachtgevers aan het woord

Net of je één van de vaste collega's bent
Lilian Arissen
Team- en office assistant en responsible Person bij Goodlife
"In mijn functie als Responsible Person kom ik regelmatig in Amersfoort. Zodra ik binnenkom, komen mensen even dag zeggen. Altijd een vriendelijk woord, altijd belangstelling. Net alsof je één van de vaste collega’s bent. Ik voel me steeds zeer welkom. Bij de afdeling Customer Services staat de koffie (met snoeppot) altijd al klaar. Dit persoonlijk contact, het weten wie je kunt aanspreken en de kennis die er bij Brocacef Healthcare Logistics over GOODLIFE en onze producten is, maken deze professionele samenwerking erg prettig. Iedereen is hulpvaardig en zeer dienstverlenend."

Hoe kunnen wij u verder helpen?