Brocacef en BENU

Mensen helpen gezond te zijn en te blijven, in iedere levensfase, dat is waar het ons om draait.

Wij zorgen voor...

In onze rubriek ‘Wij zorgen voor…’ lees je meer over hoe Jilske, Marcel en hun collega's zich dagelijks inzetten voor de gezondheid van mensen. Ze zijn daar waar mensen behoefte hebben aan advies over een gezonde levensstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Thuis, in ziekenhuizen, verpleeghuizen en in onze apotheken.

 

Onze specialisten zijn ook daar waar zorgprofessionals behoefte hebben aan bijvoorbeeld gespecialiseerde supply chain oplossingen,  bereidingen, medicijnrollen of advies over de optimalisatie van de logistieke processen in instellingen. Door de hele zorgketen heen; extramuraal, intramuraal en transmuraal.

Jilske zorgt voor fijne patiëntbeleving

Steeds meer ziekenhuizen ontdekken dat specialistische zorg ook thuis mogelijk is en dat dit zelfs veel voordelen oplevert. Patiënten vinden het prettiger en er ontstaat ruimte voor mensen die zorg nodig hebben in het ziekenhuis. Om deze ‘zorg op afstand’ aan te kunnen bieden, zijn gespecialiseerde verpleegkundigen nodig. Jilske Dwars is zo’n verpleegkundige.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord