Meer over onze organisatie

Voortdurend streven naar verbetering betekent dat wij ons steeds blijven ontwikkelen. Dat kan alleen met een goede en solide basis.

Meerdere bedrijven, één focus

Brocacef Groep is onderdeel van de Duitse PHOENIX Groep, met McKesson Europe AG als tweede aandeelhouder. Brocacef Groep N.V. is de holding die direct of indirect de aandelen houdt van de onderliggende BV’s waarin de diverse zorgactiviteiten plaatsvinden. Het handelsregisternummer van de holding is 30122110. Statutair is ons concern gevestigd in Maarssen. Onze locaties zijn verspreid over het hele land. Hierbij richt ons merk Brocacef zich op de zakelijke markt, terwijl BENU de consumentenmarkt bedient.

Slim, persoonlijk, toegankelijk

Maar belangrijker is wat ons verbindt: onze focus op de gezondheidszorg. De ruim 5.000 medewerkers van Brocacef Groep zijn dagelijks bezig om die zorg zo slim, persoonlijk en toegankelijk mogelijk te maken. Op die manier zetten wij ons samen met onze partners in voor een optimale zorgervaring, nu en in de toekomst.

Peter de Jong, voorzitter groepsdirectie 

Johan Eeken, groepsdirecteur financiën

Gerard Mulder, groepsdirecteur groothandel

Bart Tolhuisen, groepsdirecteur retail

Gedragscodes en klokkenluidersregeling

Om zakelijk gerespecteerd en succesvol te zijn, is correct gedrag in de omgang met onze relaties en collega’s van groot belang. Dit is een algemeen geldend uitgangspunt, niet alleen binnen Brocacef Groep maar ook binnen PHOENIX group. Waarvan Brocacef Groep een onderdeel is. Om iedere werknemer binnen Europa op de hoogte te brengen van wat er wel en wat er niet wordt verwacht, zijn drie codes opgesteld, die iedereen geacht wordt na te leven. Het gaat om de gedragscode, het anti omkopings- en corruptiebeleid en het beleid inzake eerlijke concurrentie (concurrentie nalevingsbeleid).

Het toezicht op de naleving van de wet- en regelgeving is nationaal georganiseerd. Voor Brocacef Groep is daarvoor een compliance commissie ingesteld en een compliance officer benoemd.

Brocacef Groep kent ook een klokkenluidersregeling. In deze regeling wordt de wijze van melden van een vermoeden van een misstand of een onregelmatigheid beschreven en de omgang met dergelijke meldingen door Brocacef Groep.

 

Voor vragen of nadere informatie over een van de gedragscodes kunt u contact opnemen met onze juridische afdeling, telefoonnummer +31 30 245 22 79.

 

Klik hier voor de PHOENIX gedragscode

Klik hier voor Gedragsregels anti-omkopings- en corruptiebeleid

Klik hier voor Gedragsregels eerlijke concurrentie

Klik hier voor de Klokkenluidersregeling

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord