Ziekenhuis verplaatste zorg

Bij ziekenhuis verplaatste zorg krijgen patiënten thuis hun speciale medicijnen toegediend.

Ziekenhuis verplaatste zorg - de juiste medicatie en zorg bij de patiënt thuis

Wij bieden in opdracht van zorginstellingen ziekenhuis verplaatste zorg aan: speciale medicijnen aan huis, toegediend en begeleid door onze eigen gespecialiseerde verpleegkundige. Door de behandeling bij de patiënt thuis te laten plaatsvinden (en dus niet poliklinisch), maken we samen met u de zorg persoonlijker, minder tijdrovend en minder belastend.

Neem contact op met Daan  Rijk

Voor al uw vragen over ziekenhuis verplaatste zorg

Waarom kiezen voor ziekenhuis verplaatste zorg?

  • Efficiënte oplossing voor behandeling en begeleiding van patiënten waardoor minder druk op de polikliniek komt.
  • Sterke persoonlijke band door 1-op-1 aandacht voor de patiënt; verbetert de kwaliteit van zijn of haar leven
  • Toegewijde verpleegkundige met niveau 5/6 BIG-registratie
  • Altijd de juiste zorg op maat door nauwe samenwerking tussen verpleegkundige en specialist

Brocacef Healthcare Services: uw partner in farmaceutische zorg

Brocacef Healthcare Services begrijpt hoe ingrijpend farmaceutische zorgverlening kan zijn. Daarom denken wij graag met onze partners mee over hoe we deze zorg zo optimaal mogelijk kunnen laten verlopen.

Patiëntsupport Programma's

Naast ziekenhuis verplaatste zorg – waarbij de zorginstelling de opdrachtgever is en Brocacefs primaire taak die van zorgverlener is – bieden we ook Patiënt Supportprogramma’s aan. Deze programma’s voeren we uit in opdracht van farmaceutische bedrijven. Onze rol is ook anders: we nemen de gehele apothekersfunctionaliteit over, waaronder het ter hand stellen, de medicatiebewaking en de levering van de medicatie bij de patiënt thuis. Verder krijgt de patiënt (eveneens thuis) instructie en begeleiding van een van onze gespecialiseerde verpleegkundige.

Zorgoplossingen voor medicijnleveringen en ziektebeelden

Brocacef Healthcare Services (BHS) biedt zorgoplossingen voor de levering van medicijnen en voor ziektebeelden. Deze oplossingen variëren van de levering van medicijnen aan patiënten op iedere gewenste locatie tot verpleegkundige zorg. Dit doen wij met een dedicated team van verpleegkundigen en farmaceutisch geschoolde medewerkers die 24/7 bereikbaar zijn. Ook beschikken wij over specialistische kennis om patiënten optimaal te ondersteunen bij het gebruik van hun medicijnen.

Samenwerking ziekenhuizen

Onze samenwerking met ziekenhuizen verschilt per ziekenhuis, afhankelijk van de behoefte. Wij werken samen met poliklinische apotheken of met bepaalde specialismen. Onze service varieert van de levering van medicijnen bij patiënten thuis en het geven van instructies tot het toedienen van medicijnen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord