Bestellen en leveren

Met ons gratis online bestelsysteem BROKIS bestelt u makkelijk. Vervolgens zorgen we wij voor een veilige en tijdige levering van uw bestelling.

Efficiëntie en maatwerk in bestellen en leveren

Bij Brocacef bestelt u medicijnen en producten snel en gemakkelijk via ons online bestelsysteem BROKIS. Wij leveren uw bestelling op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en samenstelling. En op het moment dat u het beste uitkomt; zo kunnen we ook 's nachts leveren. Natuurlijk volgens de ISO-certificering en GDP-richtlijnen. Als specialist op het gebied van medicijnentransport zorgen wij altijd voor een veilige en passende logistieke oplossing.

Neem contact op met onze medewekers 

Ook voor spoed- en noodleveringen

Vijf redenen om voor onze dienstverlening te kiezen

  • Actuele informatie over het hele assortiment
  • Wij leveren innight, overnight en same day
  • Ook spoed- en noodleveringen mogelijk: 24 uur per dag en 365 dagen per jaar
  • Mogelijkheid tot Central Filling  en Local Filling 
  • Diverse extra’s, zoals BROKIS PRO en digitaal voldoen aan de verplichtingen uit de Opiumwet

Online bestellen met BROKIS en BROKIS PRO

Naast BROKIS bieden we BROKIS PRO.

BROKIS

BROKIS is het geavanceerde – en gratis – online bestelsysteem van Brocacef. Voor vlotte bestellingen en gedegen assortimentsadvies, toegesneden op de specifieke situatie van uw apotheek. Bovendien geeft BROKIS altijd actuele informatie over het totale assortiment. De automatische parallelsubstitutie verhoogt het aandeel parallel geïmporteerde medicijnen met gemiddeld 5%. Zo zorgt BROKIS voor optimaal rendement. 

Ons online bestelsysteem kent diverse extra’s. Zo voldoet u met BROKIS gemakkelijker aan de verplichtingen uit de Opiumwet. U hoeft de Inspectie Gezondheidszorg niet langer driemaandelijks een kopie te sturen van uw IMM-recepten. De inspectie beschouwt de BROKIS-archiefomgeving als het digitale archief in de zin van de Opiumwet. U ontvangt ook geen papieren Opiumwetbrief meer; deze zitten standaard in BROKIS. U kunt ze exporteren naar Excel. Zo ziet u snel en makkelijk de inslag op artikel- en sterkteniveau. Opiumbrieven ondertekend retour sturen is niet meer nodig.  

BROKIS PRO

Met BROKIS PRO vergroot u de mogelijkheden van BROKIS en kunt u het rendement op patiëntniveau verder optimaliseren. Dit systeem bestaat uit twee onderdelen:

  • BROKIS PRO check: tijdens het aanschrijven in het apotheeksysteem checkt BROKIS PRO het meest optimale middel voor de patiënt. Conform het beleid van zijn zorgverzekeraar. BROKIS PRO geeft vervolgens informatie over alternatieve en vervangende middelen.
  • BROKIS PRO bevat veel extra informatie over medische artikelen en het gebruik ervan.
 U kunt gebruik maken van BROKIS PRO op basis van een abonnement. Het gebruik van BROKIS is gratis.

Leveren volgens Brocacef: 24/7 en 365 dagen per jaar

Brocacef levert de goederen op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en samenstelling. En op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij kunnen innight, overnight en same day leveren. Gaat het om een spoedlevering? Dan staan wij 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u klaar. 

Wij leveren volgens de ISO-certificering en GDP-richtlijnen. Tijdens het transport houden wij uw bestelling op de juiste constante temperatuur. Via ons track & trace-systeem kunt u uw bestellingen monitoren op  aankomsttijden. Stuurt u een product retour? Ook daarbij ontvangt u ondersteuning van Brocacef.

Hoe kunnen wij u verder helpen?