Apotheek-benodigdheden

Alle (niet)medische benodigdheden voor uw apotheek, ziekenhuisapotheek of uw apotheekhoudende huisartspraktijk.

Alle benodigdheden voor uw apotheek, politheek of apotheekhoudende huisartsenpraktijk

Of u nu werkt bij een intramurale of extramurale apotheek, een politheek of een apotheekhoudende huisartspraktijk: bij Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor alle dagelijkse benodigdheden ten behoeve van uw bereidingen, zoals verpakkingen, vouwdozen, flacons en maatbekers, medische disposables, handschoenen en bijvoorbeeld urinezakken. Maar ook uw kantoorbenodigdheden, zoals printpapier en enveloppen, bestelt u bij één en dezelfde leverancier.

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over apotheekbenodigheden

Waarom kiezen voor apotheek benodigdheden van Brocacef Supplies en Services?

  • Alles voor apotheek, ziekenhuisapotheek en apotheekhoudende huisarts
  • Compleet assortiment aan medische en niet-medische benodigdheden
  • Gemakkelijk te bestellen, snelle levering
  • Spoed-, innight- en overnight-levering mogelijk

Welke apotheek benodigdheden levert Brocacef Supplies en Services?

Brocacef Supplies en Services levert alles wat u nodig heeft voor uw apotheek of apotheekhoudende praktijk. Waaronder benodigdheden voor bereidingen, medische disposables en verpakkingen.

 

Benodigdheden voor bereidingen

Apotheken die zelf medicijnen bereiden, vinden bij Brocacef Supplies en Services het complete assortiment aan benodigdheden. Van een erlenmeyer en maatcilinder tot poederpapier en borstels en filters voor uw afzuigkap tot silicagel droogmiddelen voor het droog bewaren van uw tabletten. Altijd uit voorraad leverbaar en snel bij u bezorgd, zodat u nooit zonder zit. Zoekt u mondkapjes, handschoenen of beschermende kleding? Kijk dan bij medische disposables.

 

Medische disposables

Bij Brocacef Supplies en Services  vindt u uw hele inventaris onder één dak. Wij hebben het complete assortiment aan medische disposables. Van de beste kwaliteit.Van medicijncassettes tot urinekatheters, naaldencontainers tot elastomeer-infuuspompen en alle benodigde disposables voor verpleging.

 

Verpakkingen

Bij Brocacef Supplies & Services bent u altijd verzekerd van de verpakking die uw product nodig heeft. Of het nu om een primaire of een secundaire verpakking gaat. Betaalbaar, aansprekend en volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Verpakkingen voor het uitvullen van producten zoals zalfpotten en tubes, tabletflacons maar ook voor toediening, injectie- en druppelflacons en spuiten. En voor vouwdoosjes en papieren draagtassen, hierbij heeft u keuze uit ons standaard assortiment of een ontwerp op maat. En voor alle vraagstukken die hiermee samenhangen, zoals de materiaalkeuze en de bedrukking.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord