Apotheekhoudende huisartsen

Brocacef ondersteunt apotheekhoudende huisartsen bij het verlenen van de beste (farmaceutische) zorg aan patiënten.

Meer tijd en aandacht voor uw patiënt

De toenemende regeldruk zorgt ervoor dat u als apotheekhoudende huisarts steeds minder tijd heeft voor waar het écht om draait: de beste zorg verlenen aan uw patiënt. Wilt u de kwaliteit van zorg en service in uw praktijk behouden en verbeteren? En meer tijd en aandacht voor uw patiënt? HuisartsPlus is speciaal ontwikkeld voor en door apotheekhoudende huisartsen en ondersteunt en ontzorgt u onder andere bij zorgcontractering, bedrijfsvoering en vergunningskwesties.

Samenwerken is kennis delen en krachten bundelen

Samenwerken met Brocacef betekent kennis delen en krachten bundelen. Of dat nu is op het gebied van expertise, innovatie of nascholing. Wij nemen u met HuisartsPlus werk uit handen en denken mee over het optimaliseren van de bedrijfsvoering in uw apotheek. Zo zorgen wij er samen voor dat de kwaliteit van zorg en service blijft bestaan. 

De voordelen van HuisartsPlus:

Zorgcontractering met zorgverzekeraars
De onderhandelingen met zorgverzekeraars voor uw praktijk nemen wij onder de naam HuisartsPlus van u over. U levert eenmalig alle documenten aan en onze zorgmakelaar onderhandelt voor u met de zorgverzekeraars. Ook geven wij u advies bij het tekenen en uitvoeren van de gemaakte zorgcontracteringsafspraken.
Bondgenoot in vergunningskwesties
Brocacef heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van vergunningskwesties voor apotheken. Wij zijn uw bondgenoot ondersteunen u hierbij.
Collectieve inkoopcontracten
Met HuisartsPlus profiteert u door collectieve inkoopcontracten van scherpe kortingen op onder andere facilitaire dienstverlening, scholing, ICT en onderhoud en reparatie van apparatuur.
Praktijkscan van uw apotheek
Wilt u de bedrijfsvoering optimaliseren of uw praktijk efficiënter inrichten? Laat dan een praktijkscan uitvoeren. Een consultant van HuisartsPlus bezoekt uw praktijk, kijkt wat er speelt, geeft u uitgebreid advies en kan u ondersteunen bij de uitwerking van (nieuwe) plannen.
Multisite certificaat
De kwaliteit van zorg valt of staat bij een sterke organisatie en gestroomlijnde processen. Certificering is daarbij essentieel. HuisartsPlus geeft u toegang tot multisite certificering. Wij ondersteunen u onder andere met een kwaliteitshandboek, klanttevredenheidsonderzoek, workshops en bij audits. 
Farmaceutische expertise
Zijn er complexe farmaceutische vraagstukken waar u hulp bij nodig heeft? Bijvoorbeeld welke medicatie er mag worden vergruisd, zodat het via de sonde kan worden toegediend? Of levert deze medicijncombinatie interacties op? Onze apothekers van BENU ondersteunen u hierbij. 
Nascholing via Brocacef Academy
Houdt uw kennis up-to-date met opleidingen en cursussen van HuisartsPlus. Wij geven trainingen op maat, bijvoorbeeld op het gebied van medische en farmaceutische vraagstukken. Daarnaast hebben alle medewerkers in uw praktijk via HuisartsPlus toegang tot meer dan 100 online trainingen gericht op gezondheidszorg. 
Professionele en eenduidige uitstraling

HuisartsPlus heeft een professionele uitstraling voor uw praktijk. Wij helpen u bij de positionering en profilering door middel van:

  • Uw eigen HuisartsPlus-praktijkwebsite
  • Een praktijkbord
  • Een wachtkamermodule voorzien van actuele onderwerpen
  • Een productlijn met verpakkingsmaterialen
  • Gepersonaliseerd drukwerk met uw eigen NAW-gegevens 

Maak gebruik van HuisartsPlus

Zoekt u ondersteuning in de dagelijkse bedrijfsvoering of hulp op het gebied van zorgcontractering of vergunning kwesties? Ontdek wat HuisartsPlus voor u kan betekenen en neem contact op met onze formulemanager.

Nicky van den Berg, formule manager HuisartsPlus

Nicky van den Berg

formule manager HuisartsPlus