Vlaggen hoofdkantoor Brocacef Groep

Brocacef Groep

Met 5.300 medewerkers werkt Brocacef Groep aan haar missie om samen slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg te maken.

Informatie over facturering aan Brocacef Groep

Welkom bij de factuurwijzer van Brocacef Groep. Bij Brocacef Groep doen we er alles aan om te zorgen voor een tijdige en efficiënte verwerking van uw facturen.

Om dit te kunnen realiseren moet uw factuur aan de volgende eisen te voldoen:

  • Wettelijke factuurvereisten: De factuur dient te voldoen aan de wettelijke eisen van de Wet op de Omzetbelasting 1968, zoals een juiste tenaamstelling.
  • Digitale aanlevering: Wij ontvangen uw facturen bij voorkeur niet langer per post. U heeft de keuze uit een bestand in pdf-formaat per email, een XML via Peppol Netwerk of een vergelijkbare provider, of EDI. Voor meer informatie over deze standaarden kunt u contact opnemen met finance@brocacef.nl.
  • Referentie: Uw factuur dient voorzien te zijn van een Brocacef Groep referentie waaruit blijkt om welke bestelling het gaat. Dit kan ofwel een inkoopordernummer ofwel een kostenplaatsnummer zijn. Een factuur met meerdere referenties kan niet worden verwerkt!

Met de functionaliteit onderaan deze pagina kunt u de juiste gegevens vinden die behoren bij een afleveradres. Het is voor een snelle verwerking van uw factuur belangrijk dat u deze op de juiste wijze aan ons adresseert.

Mocht u met meerdere bedrijfsonderdelen van ons zaken doen, dan kunt u contact met ons opnemen voor het verkrijgen van adressen in een digitaal bestand of bijvoorbeeld om te overleggen over verzamelfacturatie.

Doet u voor het eerst zaken met één van de bedrijfsonderdelen van Brocacef Groep, dan voeren wij een IBAN verificatie uit. U ontvangt per e-mail een verzoek om uw IBAN nummer te bevestigen.

Medewerker contact en support

Neem bij vragen contact op met ons Finance Service Centre  

U kunt de gegevens hieronder filtreren op basis van plaats, postcode en naam: