Kennisverbreding met nascholing

 

Brocacef trainingsaanbod 2023Net als u vinden wij bij Brocacef persoonlijke aandacht belangrijk. Wij denken graag met u mee over huidige en toekomstige processen en helpen u ermee verder. De implementatie van een nieuw systeem of proces, een vraagstuk vanuit een patiënt of een nieuwe ontwikkeling in de toediening, het heeft allemaal effect op de dagelijkse bedrijfsvoering én op u en uw team. 

 
Voor het komende jaar heeft Brocacef in samenwerking met hooggekwalificeerde trainers weer een mooi programma met (geaccrediteerde) trainingen voor u samengesteld, waarmee u uw kennis kunt verbreden op het gebied van bedrijfsvoering, praktijkmanagement en medische en farmaceutisch vraagstukken. 

Trainingsaanbod

Hieronder ziet u de trainingen die beschikbaar zijn bij Brocacef business academy. Klik op onderstaande links voor uitgebreide informatie en wijze van aanmelden.

Werkzaam in een openbare apotheek

Werkzaam in een klinische of poliklinische apotheek

Werkzaam in een apotheekhoudende huisartsenpraktijk

Bent u, naast onze klassikale trainingen, ook op zoek naar (online) trainingen voor het hele team? Dan bent u bij Brocacef business academy ook op het juiste adres. Op basis van uw wensen stellen wij graag een training 'op maat' samen, exclusief voor uw praktijk.

Heeft u vragen over Brocacef business academy, het trainingsaanbod of een van onze trainingen? Neem dan contact op met uw regiomanager of stuur een mail naar businessacademy@brocacef.nl

Hoe kunnen wij u verder helpen?