Apparatuur en onderhoud

Brocacef biedt een scala aan hoogwaardige apparatuur voor in de apotheek of praktijk en kan ook het onderhoud verzorgen.

Hoogwaardige farmaceutische apparatuur

Wij bieden apparatuur voor diverse toepassingen in apotheken, ziekenhuizen en apotheekhoudende huisartsen. Van balansen, medicijnkoelkasten en capsuleerapparaten tot infuusvulmachines en medicijnafhaalkluizen. Hiervoor werken we samen met de meest toonaangevende leveranciers. Al onze apparaten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Wij adviseren u graag bij de beste keuze voor uw situatie. Bovendien ontzorgen onze gecertificeerde medewerkers u volledig bij zaken als installatie, kalibratie en onderhoud, zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over onze specialistische apparatuur en onderhoud

Waarom kiezen voor apparatuur van Brocacef?

  • Ruim assortiment voor de intra-, extramurale en veterinaire markt
  • Alle apparaten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen
  • Innovatieve oplossingen om efficiency in uw apotheek te verhogen
  • Samenwerking met vooraanstaande internationale leveranciers
  • Kundig advies, installatie en onderhoud

Betrouwbare apparatuur voor tevreden klanten

Onze apparatuur helpt om nauwkeurig en efficiënt te werken en zorgt voor positieve klantervaringen. Wij leveren onder meer apparatuur voor het bereiden, de uitgifte en het bewaren van medicijnen. Ook voor dierenartspraktijken, zijn wij bij uitstek de leverancier voor veterinaire apparatuur.

 

Efficiënt werken

Wij bieden medicijnenuitgifteautomaten en afhaalkluizen waar uw klanten 24 uur per dag zelf hun herhaalrecepten kunnen ophalen. Dankzij een optimaal track- en tracesysteem kunt u continu zien waar een recept zich bevindt. De klant krijgt automatisch een berichtje op het moment dat het medicijn klaar ligt. Met ons slimme volgnummersysteem verbetert u de klantervaring en krijgt u zelf inzicht in bezoekersaantallen per tijdstip en de gemiddelde wacht- en afhandeltijd. 

 

Oplossing op maat

Wij zijn niet alleen distributeur van farmaceutische en veterinaire apparatuur, maar ook strategisch partner voor diverse toeleveranciers. Zo zijn we nauw betrokken bij het oplossen van vraagstukken uit de markt rond vul- en sluitmachines voor de farmaceutische, veterinaire en cosmetische industrie en medicijnuitgifteautomaten en afhaalkluizen bij apotheken. Hierdoor kunnen we inspelen op uw behoeften en een oplossing op maat bieden.

Hoe kunnen wij u verder helpen?