Gepersonaliseerd drukwerk in de apotheek

Met ons gepersonaliseerd drukwerk voor apotheken, neemt uw herkenbaarheid toe.

Gepersonaliseerd drukwerk voor apotheken of apotheekhoudende huisartsen

Zakken, etiketten, enveloppen, kwitanties en factuurpapier, vouwdoosjes… uw apotheek heeft veel drukwerk nodig. Van die noodzaak maakt u een deugd als u uw verpakkingen en ander drukwerk door een specialist laat bedrukken. Brocacef Supplies en Services zorgt ervoor dat al uw bedrukte items met trots uw logo en andere huisstijlkenmerken dragen. Zo vergroot u uw herkenbaarheid én voldoet u aan de regels. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen in en helpen bij het opmaken van uw drukwerk en het bewaken van uw huisstijl.
 

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over ons specialistische drukwerk voor apotheken

Voor wat voor drukwerk kunt u bij ons terecht?

Door ons uitgebreide assortiment van specifiek voor de apotheek geschikt drukwerk, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Etiketten voor apotheken

Ongeacht het type printer of apotheekinformatiesysteem dat u gebruikt: u vindt bij Brocacef Supplies en Services altijd de juiste etiketten van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor (thermische) etiketten voor flacons en tubes. Voor glazen of kunststoffen flessen. Voor papier en karton. Voor etiketten met een semi-permanente lijmlaag (gemakkelijk te verwijderen) of juist een permanente lijmlaag. Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek de vele mogelijkheden.

Gepersonaliseerd drukwerk

Briefpapier. Enveloppen. Vouwdoosjes. A6 briefjes. Kwitanties en rekeningen. Promotionele (costumized) producten. Uiteraard laat u ook deze items bedrukken. Door de specialist in gepersonaliseerd drukwerk in de apotheek. In de gewenste bedrukking. In het gewenste formaat. En in de (huisstijl)kleuren en het materiaal van uw voorkeur. Vertel ons uw wensen en wij regelen het. 

Zakken, tassen en vouwdozen voor apotheken

Voor gepersonaliseerde zakken, tassen en vouwdoosjes conform uw huisstijl heeft u bij ons de keuze uit verschillende modellen, formaten en bedrukkingen. Verder kunnen wij u deze artikelen leveren in verschillende soorten (duurzame) materialen.

Uw drukwerk, onze zorg

Wij kunnen niet alleen het drukwerk van (thermische) etiketten, briefpapier, zakken, tassen en vouwdozen op ons nemen. Ook de opmaak van uw drukwerk is bij ons in goede handen. Verder zorgen wij ervoor dat uw huisstijl voortdurend bewaakt blijft. Zo blijft uw apotheek herkenbaar. Heeft u behoefte aan grote(re) oplages, maar beschikt u zelf niet over de benodigde ruimte dit op te slaan? Dan kunnen wij uw drukwerk kosteloos voor u opslaan en op afroep aan uw apotheek leveren. U heeft er dan geen omkijken naar.

Drukwerk met minimale ecologische footprint

Bij alles wat Brocacef doet, staat de mens centraal. De patiënt, maar ook de mens in zijn algemeenheid. Wij nemen dan ook onze verantwoordelijkheid als het om het milieu gaat. Dat ziet u vanzelfsprekend terug in de materialen die wij gebruiken voor ons specifiek voor apotheken bestemde drukwerk. Wij leveren bijvoorbeeld zeer sterke en duurzame non-woven tassen, papieren draagtassen en blokbodemzakken, tassen van recyclebaar polyester en verschillende soorten (afbreekbare) plastic tassen. U ziet het: waar mogelijk kiezen we voor groen.
 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord