Veterinair assortiment

Het juiste adres voor veterinaire apparatuur, technische service, praktijk benodigdheden, medische disposables, verpakkingsmateriaal en drukwerk.

Grote diversiteit aan producten en diensten voor uw praktijk

Met ruim 55 jaar ervaring in de intramurale en extramurale markt, de veterinaire en cosmetische sector zijn wij een vertrouwde partner voor de aanschaf van praktijk benodigdheden, apparatuur, technische service, medische disposables, verpakkingsmateriaal en drukwerk. Bestel gemakkelijk via onze veterinaire webshop.

Advies, installatie en onderhoud van apparatuur in vertrouwde handen

Een goed uitgeruste dierenartsenpraktijk beschikt over een steeds groter aantal apparaten en instrumentaria. Dit vraagt om onderhoud en technische check up’s. Of het nu gaat om het installeren van een autoclaaf, het kalibreren van een infuuspomp of olie verversen van de compressor van een tandheelkundige unit. Het tijdig en vakkundig uitvoeren van deze werkzaamheden draagt bij aan de levensduur van uw apparatuur en kan storingen voorkomen.

Veterinaire apparatuur en technische service

Bij de Technische Service van Brocacef Supplies & Services kunt u terecht voor dienstverlening op maat: advies, installatie en onderhoud. Wij adviseren u graag over de best passende mogelijkheden voor uw dierenartspraktijk. Bekijk het assortiment in onze veterinaire webshop.

De pluspunten van Brocacef Supplies & Services

  • Verkoop van groot scala aan hoogwaardige apparatuur voor uw praktijk
  • Levering, installatie en onderhoud bij één leverancier
  • Ruime ervaring met bereidingsapparatuur, afhaalkluizen en het kalibreren en justeren van meetapparatuur
  • NMi-erkend keurder, daarnaast ISO 9001:2015-gecertificeerd
  • Dé specialist op het gebied van (GMP) verpakkingen voor de intramurale en extramurale markt, cosmetische en veterinaire sector

Neem contact op met onze medewerkers 

Voor al uw vragen over onze producten en diensten

Hoe kunnen wij u verder helpen?