Technische service voor apparatuur

Al decennia verzorgt Brocacef Supplies & Services technische service op maat voor uw apparatuur: van advies tot installatie en onderhoud.

Betrouwbare apparatuur dankzij onze team van Technische Service

Onze technische service is al decennia een begrip. Ruim 85% van alle apotheken in Nederland maakt gebruik van onze diensten. Daar kunnen we de nodige dierenartspraktijken aan toevoegen dankzij ons team aan collega's die voorheen bij Vetin werkzaam waren. Onze gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers leveren en installeren uw apparatuur en zorgen voor het onderhoud. Zo heeft u er zelf geen omkijken meer naar. Heeft u uw apparaten niet via Brocacef Supplies & Services aangeschaft? Ook dan kunt u ons inschakelen voor service en onderhoud.

Neem contact op met onze medewerkers 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of heeft u een vraag?  

Waarom kiezen voor Technische Service van Brocacef Supplies & Services?

Voor Onderhoud en service aan apparatuur in uw apotheek of praktijk

Wij zorgen voor levering, installatie en onderhoud van uw diverse apparatuur en afhaalkluizen. Ook kunt u bij ons terecht voor kalibratie en justering van uw meetapparatuur.

Apparatuur

Eén van de activiteiten van Brocacef Supplies & Serrvices is de verkoop, aanschaf en het onderhoud van apparatuur ten behoeve van dierenartspraktijk. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de levering, installatie en onderhoud van bereidingsapparatuur. De betrouwbaarheid van deze bereidingsapparatuur is van groot belang voor uw productieproces. Ook als u de bereidingsapparatuur niet via Brocacef Supplies & Services heeft aangeschaft, kunt u ons inschakelen voor de onderhoudswerkzaamheden. 

Afhaalkluizen

Met afhaalkluizen kunnen uw cliënten zelf medicijnen afhalen op het moment dat hen het beste uitkomt. Dit zorgt voor grotere klanttevredenheid en meer flexibiliteit voor u. Ook kunt u zo uw logistieke processen beter organiseren. Afhaalkluizen zijn veilig en eenvoudig in het gebruik en ideaal voor herhalingsrecepten. 

Wij leveren onder andere de ServiLocker en de Servisoft Track & Trace en de bijhorende software. Ook voor installatie en onderhoud van de Pharmaself24 kunt u bij Brocacef Supplies & Services terecht. 

Temperatuurregistratie en monitoringsystemen kalibreren

Meetapparatuur die correcte waardes aangeeft. Het is een randvoorwaarde om uw werk goed te doen. Zo bewaken digitale temperatuurloggers de temperatuur van koel- en vrieskasten in uw apotheek en praktijk. Op hun beurt moeten deze loggers ook weer aan kwaliteitseisen voldoen, zoals aan de HZK-certificering. Brocacef zorgt voor de kalibratie en justering van uw meetsystemen. Voor optimale betrouwbaarheid van uw temperatuurregistratie en monitoringsystemen. 

Tijdens het kalibratieproces zit u niet lang zonder uw meetsystemen. Wij kunnen een korte afwezigheid van uw loggers garanderen door onze grote flexibiliteit en de korte doorlooptijd van kalibraties. Brocacef kalibreert en justeert alle merken tegen een scherp tarief.

We zijn NMi-erkend keurder voor het kalibreren van balansen en zijn ISO 9001:2015-gecertificeerd. Ook werken we samen met de toezichthouder, de afdeling Metrologie en Waarborg van het Agentschap Telecom (voorheen Verispect).

Hoe kunnen wij u verder helpen?