25
februari
2020
|
21:36
Europe/Amsterdam

BENU vervolgt landelijke merkcampagne

Vandaag start de landelijke BENU merkcampagne: ‘Ieder mens, andere zorg’. BENU wil met de tv- en online campagne na de succesvolle lancering in oktober en november 2019 haar naamsbekendheid verder vergroten. Centraal in de campagne staat: slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg voor iedereen. 

Inhoud campagne

BENU verpakt dit in een tv commercial waarin mensen worden belicht met kleine of grote aandoeningen. De boodschap is: iedereen is anders, daarom zorgt BENU anders voor iedereen. Om deze boodschap te bewijzen zet BENU ook korte tv commercials (tag-ons) in van de Afhaalservice en de Medicijnscan. Met de Afhaalservice kunt u medicijnen afhalen waarin het u uitkomt. Met de Medicijnscan bent u altijd verzekert van de juiste zorg. Ook BENU Direct Hulpmiddelenzorg komt prominenter terug in de campagne met een online video. Hierin staat het advies van de verpleegkundige, bezorging binnen 24 uur en het verzorgen van de declaratie centraal.

Mediakeuze

De tv commercials zijn te zien op de zenders van NPO en RTL van 17 februari tot en met 1 maart en vanaf 16 tot en met 29 maart. De campagne is in dezelfde periode ook zichtbaar op de websites van BENU, in de BENU Apotheken en met video’s op YouTube, Facebook en Instagram.Bekijk hier de tv commercial ‘Ieder mens, andere zorg’.