DierenartsPlus: Ontdek de plus van samen

De formule voor de gezonde en zelfstandige dierenartsenpraktijk.

Kansen voor zelfstandige dierenartsen

 

Met de formule van DierenartsPlus maakt u gebruik van scherpe prijsafspraken op het gebied van energie, afvalverwerking, kantoorbenodigdheden, verpakkingen, veiligheid en beveiliging en bedrijfshulpverlening. Krijgt u meer inzicht in uw bedrijfsresultaat dankzij exclusieve tool Grip+, waardoor u uw praktijk nog beter kan laten functioneren en renderen. Heeft u kans op optimaal voorraadbeheer: snel en foutloos bestellen met het BROKIS online bestelsysteem van groothandel Brocacef Veterinaire Diensten. Blijft u bij door de opleidingen, cursussen en andere vormen van nascholing van DierenartsPlus. En heeft u mogelijkheden voor een onderscheidende communicatie en dus een betere herkenbaarheid en vindbaarheid van uw praktijk. 

 

Neem contact op met Patricia Knottenbelt, formule manager DierenartsPlus 

Patricia Knottenbelt Formule manager DierenartsPlus
Ontdek wat DierenartsPlus voor u kan betekenen

Meer rendement en kwaliteitsbewaking

Bij Brocacef Groep zijn we ervan overtuigd dat de toekomst veel kansen biedt voor zelfstandige dierenartsen. Zodoende hebben we ons sterke formulehuis verrijkt met de formule DierenartsPlus. DierenartsPlus biedt services en diensten die u ontzorgen, zodat u meer tijd en aandacht heeft voor de diergeneeskunde. Eenmaal aangesloten, doet uw praktijk haar voordeel met ondersteuning op het gebied van inkoop, communicatie, apotheekbeheer, praktijkmanagement en nascholing. Rendement en kwaliteitsbewaking staan voorop.

Ontdek de vijf plussen van DierenartsPlus

Efficiënt inkopen

We doen het samen. Dat geldt ook voor de inkoop van facilitaire producten en diensten. We zijn onafgebroken bezig inkoop efficiënter te maken. Op dit moment profiteert u al van scherpe prijsafspraken op het gebied van energie, afvalverwerking, kantoorbenodigdheden, veiligheid en beveiliging en bedrijfshulpverlening. Uw voordelen samengevat:

  • Lagere energietarieven en betere dienstverlening. 
  • Restafval, medicijnen, spuiten & naalden, (vertrouwelijke) documenten, karton en klein gevaarlijk afval goedkoper professioneel laten afvoeren.
  • Kantoorartikelen, toners, printpapier, cateringproducten en hygiëneproducten efficiënter inkopen.
  • Producten en services als alarm-/inbraaksystemen, brandmelders, cameraobservatie en elektronisch sluitsysteem van deuren slimmer aanschaffen.
  • Tegen gereduceerd tarief deelnemen aan een cursus bedrijfshulpverlening.

Herkenbare uitstraling voor uw klanten

Elke onderneming, ook elke dierenartspraktijk, wordt beter van onderscheidende communicatie. De formule DierenartsPlus heeft een eigen logo en bijbehorende huisstijl waar alle aangesloten praktijken gebruik van maken om de eigen identiteit te versterken. We helpen bij de positionering en profilering. Met betere herkenbaarheid en vindbaarheid spreken we klanten en potentiële klanten aan.

Verbeteren van praktijkmanagement

Met relevante bedrijfsgegevens is perfect na te gaan hoe de praktijk functioneert. Uw praktijkgegevens zijn beschikbaar via Grip+. Deze tool is exclusief beschikbaar voor bij DierenartsPlus aangesloten dierenartsen. Dankzij intensieve begeleiding en workshops wordt het inzicht in uw bedrijfsresultaat concreet. Met die kennis kunt u uw praktijk nog beter laten functioneren en renderen.

Voorraadoptimalisatie

Bij doeltreffend apotheekbeheer grijpt u niet mis. Bovendien leidt het tot minder voorraadkosten en minder arbeidsuren. Het BROKIS online bestelsysteem van groothandel Brocacef Veterinaire Diensten helpt bij het snel en foutloos bestellen en zorgt voor rendementsverbetering. Voor 18.30 uur besteld, betekent levering op de eerstvolgende werkdag en dus een optimale voorraad.

Up-to-date met nascholing

Met de juiste opleidingen, cursussen en andere vormen van nascholing georganiseerd door DierenartsPlus blijven u en uw medewerkers helemaal bij op het gebied van de veterinaire markt en hospitality.

Samen met mensen uit de praktijk

DierenartsPlus is geworteld in de praktijk. Omdat we ons realiseren dat mensen uit de praktijk het klappen van de zweep kennen, hebben we een Raad van Advies bestaande uit gerenommeerde dierenartsen in het leven geroepen. Deze deskundigen weten als geen ander wat dierenartsen nodig hebben. Daarom zijn ze permanent bij de formule betrokken. De Raad van Advies ontplooit initiatieven die DierenartsPlus verder helpt. Daarnaast testen de leden van de Raad de services die we ontwikkelen. Hier profiteert u vervolgens optimaal van.

Onze klanten aan het woord

Persoonlijk en korte lijnen
Jeroen Sterenborg
Dierenarts
"Ik heb eigenlijk op twee manieren met Brocacef te maken. Allereerst ben ik, als eigenaar van vier dierenartspraktijken in de omgeving van Rijen –  klant. Verder ben ik lid van de Raad van Advies van Brocacef Veterinaire Diensten en denk ik mee over de producten en diensten die zij aan dierenartspraktijken aanbieden. In beide rollen ervaar ik steeds de persoonlijke benadering en de korte lijnen."

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord